Fermenteeritud köögivilja jook
Fermenteeritud köögivilja jook

Kõhusõbralik

Sisaldab elus piimhappebaktereid ja bifidobaktereid.

KODUMAINE

Jook on köögiviljade ja marjade fermenteeritud jook.

Natural

Kuumtöötlemata. Ei ole lisatud suhkruid, säilitusaineid ega kunstlikke lisandeid.

Miks Juua Ferlat?

Nimi Ferla tuleb sõnast fermenteerimine, mis protsessina on  köögiviljade kääritamine ehk hapendamine. Selle protsessi käigus paljunevad seedimist soodustavad piimhappebakterid ja bifidobakterid. Loe lähemalt protsessi erilisusest ja fermenteeritud mahla kasulikkusest meie blog, 

 


Rahvatarkuse järgi fermenteeritud toidu tarbimine

  • Increases nutrition absorption
  • Strengthens immune system
  • Keeps the cholesterol level intact
  • Has anti-inflammatory effect
  • Helps restore gastrointestinal microbiota
  • Supports body purification processes

What contains?

Ferla on jook neile, kes hoolivad oma tervisest! Jooki ei ole lisatud säilitusaineid ega suhkruid ning selle kalorsus on kõigest 1 kcal 100 ml kohta. Joogi ilus värv ja pikk säilivusaeg saavutatakse tänu köögiviljade fermenteerimisele. Joogis on Eestimaised koostisosad (v. a sool).

 

Ingredients

  • Vesi
  • Gabbage
  • Beetroot
  • Carrot
  • Lingberry
  • Healthy bacteria live cultures
  • Himalayan salt

How to consume

Ferlal on ilus selge punakas-lilla värvus. Jooki ei ole lisatud säilitusaineid, lisandeid ega seda pole kuumtöödeldud. Jook säilib pikalt tänu fermenteerimisprotsessis paljunenud piimhappebakteritele ja nende poolt köögiviljades sisalduvatest suhkrutest kääritatud piimhappele. Seetõttu on joogil huvitav hapukas maitse.

Jooki tarvitatakse väike kogus korraga – soovitatavalt 100-150 ml.  Parim aeg Ferla tarbimiseks on 20 minutit enne sööki tühja kõhu peale. Kui happelise joogi eraldiseisvalt tarvitamine pole Sulle meeltmööda, siis võid seda ka koos söögiga võtta või veega lahjendada.

Üks Ferla jook päevas on täiesti piisav, et tunda selle toimet!

 

Ferla Sõõm

Soovid Ferlat jooki proovida?
Telli endale annus Ferla jooki vajutades alloleval nupul, sisesta tellimisvormis oma soovitud kogus ning saadame joogi sinu poole teele!

OUR PARTNERS

Ferla mahla joogiretsepti aitas välja töötada Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest summas 9803 eurot. Projekti eesmärk oli välja töötada fermenteeritud köögiviljamahla retsept, mis sisaldab optimaalses koguses ja õigetes liikides elus piimhappebaktereid. Projekti tulemusel loodi parim retsept tootmise alustamiseks ja joogile on teadusasutuse analüüsid olemas.

Ferla tootmisse seadmete ostmist rahastas Rõuge Vallavalitsus 1000 euroga ettevõtlustoetuse raames.

 

Joogi aitas välja töötada Eesti tunnustatuim toiduteadlane Raivo Vokk, kes on  teadurina uurinud fermenteeritud toite ligi 30 aastat.

Raivo Vokilt tsitaati küsides, kirjutas ta väga otsekoheselt nii: „KALA juurde FERMENTEERITUD KÖÖGIVILJAJOOKI ja TERVIS tuleb!” 

FERLA MEESKOND

 

Kadri

Kadri on süsteemi loomise meister. Ta loob visiooni ning leiab igale sammule ja rollile tegija. Kadri poole tasub pöörduda koostöö võimalustega.

kadri@ferla.ee

KAIL

Kail on meie tootmise kangelane. Tema protsesside juhtimise all saab Võrumaa köögiviljadest-marjadest seedimist soodustav ja immuunsust tõstev väetoit.

kail@ferla.ee

 

– Kadri Kaarna-

Kadri on süsteemi loomise meister. Ta loob visiooni ning leiab igale sammule ja rollile tegija. Kadri poole tasub pöörduda koostöö võimalustega.

kadri@ferla.ee

– KAIL PIHO –

Kail on meie tootmise kangelane. Tema protsesside juhtimise all saab Võrumaa köögiviljadest-marjadest seedimist soodustav ja immuunsust tõstev väetoit.

kail@ferla.ee

Location

Haanja, Võrumaa

Jälgi

Ferla Vitality

Mobile

+372 555 25 923

E-Mail

info@ferla.ee

Contact us

Ootame väga Sinu soove, ettepanekuid ja tagasiside.
Anna meile teada, mida Sa mõtled!