Ferla fermenteeritud jook 5 L
€36.50
FERMENTEERITUD KÖÖGIVILJA JOOK PIIMHAPPEBAKTERITEGA
Sisaldab 50 annust Sinu perele
7.30 EUR/L (sisaldab KM)
Suure paki puhul tuleb seedimist soodustava joogi tarvitamise ühe päeva hind 0,73 eurot.
Kuidas tarbida: 100 ml enne sööki. Parim jahutatult. Naturaalsuse tõttu võib sisaldada sadet. Hoiustada pimedas, jook on UV-kiirguse tundlik. Parim pikaaegse hoiustamise temperatuur on vahemikus 5 … 15 °C. Pärast paki avamist tarvitada 4 nädala jooksul.
Jook ei pruugi sobida tarbimiseks lahjendamata kujul mao ülihappesuse korral.
Koostis: vesi, kapsas, peet, porgand, pohlad, juuretis koos elus piimhappe- ja bifidobakteritega ja himaalaja sool.
Jook sisaldab 100 g kohta piimhappebaktereid ja bifidobaktereid üldarvuga 1 x 109 – 1011 pesa moodustavat ühikut (PMÜ).
Tellides vähemalt €40 eest on transport üle Eesti itella Smartpostiga TASUTA..
Laost otsas
MIKS JUUA FERLAT:
- Sisaldab suures kogus elus piimhappebaktereid ja bifidobaktereid
- Hapendatud köögiviljade ja marjade jook
- Kodumaine tooraine Võrumaalt (v. a sool)
- Ei ole lisatud suhkruid, säilitusaineid ega kunstlikke lisandeid
- Kõigest 1 kcal 100 ml tootes
Uuringud on leidnud, et probiootiliste toitude tarbimine:
- Soodustab toitainete omastatavust
- Tugevdab immuunsüsteemi
- Aitab kolesteroolitaset normis hoida
- Omab põletikuvastast toimet
- Aitab taastada soolestiku loomulikku mikrobioomi
- Toetab keha isepuhastumisprotsesse
- Võib vähendada ärevust ja depressiooni
LOE LÄHEMALT BLOGIST
157 arvustust tootele Ferla fermenteeritud jook 5 L
1-5 of 157 reviews
Lisa arvustus

Sinu arvustus
* Review is required
Nimi
* Name is required
E-post
* Email is required
Olemine on kergem.
Ei kujuta enam elu ilma Ferlata ette. Hea maitse ja mõnus enesetunne.
Olen toodet kasutanud ca 1 kuu ja enam ei ole sellist pidevalt punnis olemise tunnet. Ja ka maitselt on toode väga hea – ei ole liiga hapu ega happeline.
Pean aeg-ajalt võtma rohtusi, mis panevad kõhu hullult kinni aga tänu Ferlale, elan selle aja üle!
minu seedimisele mõjub väga hästi. Tänan